Vergeet de race bureau stoel, ga voor de Simboxx simulator

Je bent overgestapt naar een stuurtje voor je racegames, maar je zit wat te rommelen met je race bureau stoel? Het is natuurlijk een oplossing, maar er zijn mooiere opties. Het stuurwiel aan je bureau vastmaken is niet ideaal en dat komt omdat je een wat rare houding aanneemt tijdens het spelen. Daarom is het lichamelijk beter om naar een alternatief te kijken in plaats van je standaard race bureau stoel. Een prachtige mogelijkheid is om gelijk een stap verder te gaan en een simulator aan te schaffen, die speciaal gemaakt is als alternatief.

 

Comfortabel racen

Een race stoel komt natuurlijk met een prijskaartje, maar als je het eenmaal ervaren hebt wil je niet meer terug. Je stuurtje wordt namelijk op de juiste hoogte op het daarvoor bedoelde paneel gemonteerd en met de plaatsing van het stoeltje zit je een stuk comfortabeler. Daarmee stap je af van de ongebruikelijke houding die je aanneemt bij een race bureau stoel. Op die manier is prettig racen heel erg afhankelijk van de hoogte van je bureau en je bureau stoel.

 

Als je deel wilt nemen aan online races, langdurige sessies wilt beleven of juist die cockpit ervaring wilt hebben, dan is een simulator de beste optie. Het is niet zonder reden dat veel (professionele) simcoureurs en zelfs Formule 1 coureurs zo’n simulator in huis hebben. Het zorgt voor de beste ervaring en dat zit hem vooral in het feit dat de opbouw van elke simulator is afgestemd op de juiste racehouding.

 

Alle onderdelen stevig vast

Simboxx is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van simulators die je alles bieden wat je nodig hebt. Je stuurwiel wordt op de juiste hoogte geplaatst, maar ook de pedalen worden in het frame gemonteerd. Hierdoor zul je geen last hebben van verschuivingen tijdens het spelen, waarbij je intensief op het gas of de rem gaat. Dit krijg je al snel als je de pedalen voor je voeten legt bij het gebruik van een race bureau stoel. Neem van ons maar aan dat je dat absoluut niet wilt hebben tijdens een spannende race. En als je dat ervaren hebt, dan weet je hoe vervelend dat kan zijn. Bij de simulator van Simboxx is daar geen sprake van, want alles zit muurvast tijdens het spelen.

 

Bestel jouw nieuwe race bureau stoel

Ten opzichte van een normale race bureau stoel is een Simboxx simulator in alle aspecten superieur. Het is gunstig voor je houding, de verschillende onderdelen zitten goed vast én je beleeft je racegame vanuit een cockpit perspectief. Dat zorgt ervoor dat je meer in de actie zit, zeker als je met drie schermen werkt waarmee je ook nog links en rechts naast je kan kijken. Zowel de race stoel PS4 als de race stoel Xbox One, kun je koppelen aan je Simboxx. Het is een aanrader om over te stappen. Het spelen van racegames zal nooit meer hetzelfde zijn. Neem een kijkje en bestel vandaag nog jouw Simboxx simulator!

Race Stoel

INFORMATIE

INFORMATIE

Simboxx Simulators

Haverstraat 76D

2153GB Nieuw-Vennep

The Netherlands

Info@simboxxsimulators.com

+31 6 81 91 87 95

  • Facebook
  • Instagram

PAYMENT METHODS​

SHIPPING METHODS

© 2020 by SimboxxSimulators | All Rights Reserved | Sitemap