Je eigen race simulator thuis

Een autorace van dichtbij ervaren doe je niet langer op de kartbaan in een race simulator. Tegenwoordig haal je de meest realistische race situaties naar je woonkamer. Dit met een simulator in combinatie met verschillende games. Steeds meer liefhebbers van de autosport stappen over naar een echte race simulator en met de Simboxx haal je de meest complete cockpit in huis. Door racers voor racers is de basis van de Simboxx race simulators, die gebouwd zijn door liefhebbers van de autosport. Hierbij is gekeken naar zowel comfort als de meest realistische ervaring nabootsen tot waar mogelijk. Dit met de vrijheid tot customization van de rig ofwel het frame van de simulator.

Richt je eigen race simulator in

Het voordeel van een race simulator is dat je die volledig naar eigen wens kan inrichten. Vandaag de dag zijn er veel verschillende fabrikanten die zich gespecialiseerd hebben in het ontwikkelen en produceren van stuurwielen, pedalen, schakelpoken en meer. De prijzen hiervan lopen zeer uiteen, waardoor er voor elk budget een goede race simulator te bouwen valt. Je kan het beperken tot enkel een stuurwiel, pedalen en natuurlijk een scherm. Je kan het uiteraard ook zo gek maken als je zelf wilt. De Simboxx race simulator komt je daarin tegemoet dankzij de verschillende customize mogelijkheden om zo de simulator precies af te stemmen op jouw behoeftes.

Race Simulator

​Elke Simboxx race simulator beschikt over de mogelijkheid om de schermen verder uit te breiden naar een maximum van drie. Dit zorgt ervoor dat de cockpit een stuk breder wordt weergegeven en door de plaatsingshoek kan je ook gedeeltelijk opzij kijken, zodat je andere coureurs naast je ziet. Drie schermen zorgen voor de meest realistische visuele weergave, maar er is meer. Zo kun je de rig ook uitbreiden met een extra paneel voor een externe schakelpook. Bijvoorbeeld voor als je liever een losse pook hebt in plaats van flippers aan het stuur.

De Simboxx race simulator doet zich onderscheiden van andere simulators doordat het flexibiliteit biedt in de opbouw. Je bent geheel vrij om de simulator op te bouwen naar eigen inzicht en je kan het beperkt houden, maar ook behoorlijk uitbreiden. Onder deze uitbreiding valt naast de losse schakelpook de mogelijkheid om een paneel te bevestigen voor toetsenbord en muis en je kunt speakers verwerken via speciale brackets. Dit maakt de Simboxx simulator veelzijdig, want je bent niet gebonden aan hetgeen je krijgt. De extra mogelijkheden maken deze simulator erg divers.

 

Race simulator Privé of zakelijk gebruik

Met de populariteit van autoracen momenteel is een race simulator natuurlijk erg in trek. Dankzij de relatief compact structuur van de Simboxx simulator is het uitstekend voor privé gebruik. Maar ook voor zakelijke doeleinden kan het aanschaffen van een race simulator erg aantrekkelijk zijn. Denk aan een competitie op kantoor aan het einde van de week met alle collega’s. Of een simulator voor de ontspanningsruimte, wat even voor de nodige afleiding kan zorgen. Simboxx denkt graag met je mee over de juiste invulling van het gebruik. De race simulator kan eventueel geheel voor jou ingericht worden, afgestemd op het doel en de wensen.

 

Racen als nooit tevoren

Een race simulator in de vorm van een Simboxx is de nieuwe standaard aan het worden. Alle professionele coureurs, net zoals liefhebbers, zijn inmiddels overgestapt. Het benadert het echte werk immers beter dan ooit en ook is het bewezen dat racen met een stuurwiel in een cockpit betere prestaties oplevert dan de traditionele manier: de controller of toetsenbord en muis. De rondetijden worden scherper, het gevoel van echt autoracen wordt tot in detail nagebootst en de algemene ervaring is hierdoor beter. Wat het helemaal compleet maakt, is dat je de race simulator kan koppelen aan consoles. Je hebt een race simulator PS4 en een race simulator Xbox One. De Simboxx is hierdoor heel veelzijdig. 

 

Met diverse games die beschikbaar zijn en ondersteuning bieden voor een race simulator, is de keuze enorm uitgebreid. Je kunt in de Formule 1 stappen met de racegames van Codemasters. Rally ervaren met DiRT Rally of je op het professionele sim vlak wagen met rFactor en iRacing. Maar ook games als Gran Turismo, Forza Motorsport, Assetto Corsa, Project CARS en meer laten zich het best besturen met een race simulator. Ga voor de meest intense race ervaring en ontdek de spanning van echt racen!

 

De Simboxx race simulator is in drie varianten verkrijgbaar, afgestemd op het type racen. Vanzelfsprekend sluit het één het ander niet uit en elke simulator is geheel customizable, waardoor je deze precies zo kan inrichten als je zelf wilt. Ontdek de verschillende Simboxx simulators en stap in de wereld van écht virtueel racen!

INFORMATIE

INFORMATIE

Simboxx Simulators

Haverstraat 76D

2153GB Nieuw-Vennep

The Netherlands

Info@simboxxsimulators.com

+31 6 81 91 87 95

  • Facebook
  • Instagram

PAYMENT METHODS​

SHIPPING METHODS

© 2020 by SimboxxSimulators | All Rights Reserved | Sitemap