Een race simulator F1: race als een echte coureur

Haal de echte Formule 1 race ervaring in huis met een race simulator voor de F1. Je kunt zelf het spektakel van de Formule 1 ervaren met games en voor de ultieme beleving schaf je een simulator van Simboxx aan. Deze bootst het gevoel van in een Formule 1 auto zitten nauwkeurig na, waardoor je het idee krijgt echt deel te nemen aan de koningsklasse van de autosport. Een Simboxx race simulator gericht op de Formule 1 heeft een vergelijkbare vorm als de cockpit van een F1-auto. Dat samen met een stuurwiel en een scherm kun je het racegeweld naar je woonkamer halen.

 

Stap over naar een simulator

De meeste racegames bieden ondersteuning voor meerdere schermen en stuurwielen. Hierdoor kun je gemakkelijk de overstap maken van een controller of toetsenbord en muis, want racen met een stuurwiel voelt vele malen realistischer aan. De race simulator F1 van Simboxx bestaat uit een vast frame dat zo gebouwd is dat het aan alle wensen kan voldoen met betrekking tot het imiteren van een echte cockpit. Bovendien is de rig uit te breiden met accessoires om de ervaring nog intenser te maken. Denk dan aan mogelijkheden om extra speakers te monteren en een schakelpook aan de set-up toe te voegen.

 

Doe mee aan simraces

De laatste jaren is simracen steeds populairder geworden en dat is zeker in 2020 explosief gegroeid vanwege het uitstellen van het F1-seizoen. Verschillende F1-coureurs hebben zich aan virtuele grands prix gewaagd. Ook komen ze veelvuldig in actie in professionele sims als iRacing en rFactor. Die games zijn specifiek ontwikkeld voor race simulators en jij kan ook deelnemen aan deze online competities. Haal de cockpit in huis, schaf de game aan en begeef je in het online racegeweld. Ter ontspanning is het altijd een mooie ervaring, maar misschien schuilt er wel een verborgen talent in jou.

Race Simulator

Realisme neemt toe

De race simulator voor F1 van Simboxx is ontworpen door racers voor racers. Dat wil zeggen dat aan alles is gedacht om je zowel een comfortabele race ervaring te bezorgen, alsook een set-up die vergelijkbaar is met een echte cockpit. Hierdoor krijg je samen met een stuurwiel en een mooi scherm (of eventueel zelfs drie schermen) de illusie dat je echt deelneemt aan een race. Het komt het dichtste bij het echte werk en er zijn ook nog virtual reality games die de ervaring nog wat intenser maken, want dan zit je helemaal in de autosport.

 

De race ervaring zal met een simulator vele malen beter worden. Dat is al een mooie stap vooruit. Zo kun je op zoek naar een race simulator PS4 en een race simulator Xbox One. Ook is het racen op deze manier veel leuker dan de traditionele manier. Niet voor niets zeggen spelers dat ze na het gebruik van een Simboxx nooit meer anders willen. De Simboxx race simulator voor de Formule 1 biedt namelijk precies wat je wenst. De simulator is volledig ingericht op basis van een echte cockpit en met de juiste accessoires haal je de Formule 1 in huis op een bijzondere manier.

 

Ontdek de mogelijkheden van de Simboxx race simulator!

INFORMATIE

INFORMATIE

Simboxx Simulators

Haverstraat 76D

2153GB Nieuw-Vennep

The Netherlands

Info@simboxxsimulators.com

+31 6 81 91 87 95

  • Facebook
  • Instagram

PAYMENT METHODS​

SHIPPING METHODS

© 2020 by SimboxxSimulators | All Rights Reserved | Sitemap