De ultieme race simulator voor de PS4

Racen op de PlayStation 4 met een controller is ontzettend leuk, maar het weet het echte racegevoel niet helemaal over te brengen. Daarvoor kom je al snel bij een race simulator voor de PS4 terecht en dan kan je denken aan een Simboxx, wat een interpretatie van een echte cockpit is. Samen met de Simboxx, een stuurwiel, pedalen en een mooi scherm zit je dichter op de actie en boots je het echte racen na. Dit voelt vele malen intensiever dan racen met een controller. Je zit namelijk echt middenin de actie en dat met een soortgelijke houding als echte coureurs.

 

Het spelen van racegames met een race simulator met een stuur en een set pedalen is naast realistischer ook leuker dan racegames spelen met een controller. Simboxx Simulator heeft hierin de aansluiting gevonden en levert een race simulator voor de PS4 die voor de beste ervaring zorgt.

 

Comfortabel, maar realistisch racen

Eén van de belangrijkste dingen voor een race simulator voor de PS4 is de stoel. De stoel die bij de Simboxx geleverd wordt is van polyester en bestaat uit een slijtvaste bekleding. De vorm is zo gemaakt dat het een kuipstoel imiteert die je natuurlijk in echte raceauto’s ziet, waardoor je veel steviger zit. Dat samen met een goed stuurwiel - dat voorzien is van realistische force feedback - zorgt voor die ultieme beleving. Niet voor niets racen alle professionele (sim)coureurs met een race simulator voor de PS4. Het zorgt voor het idee dat je echt in een auto zit en door het ergonomische ontwerp is het ook nog eens comfortabel racen.

Race Simulator

Voordelen van de race simulator PS4

De race simulator PS4 van Simboxx doet zich onderscheiden dankzij een paar unieke eigenschappen die het tot de meest interessante keuze maken. Enerzijds biedt het je het gevoel van racen, anderzijds biedt het de vrijheid om het geheel naar eigen inzicht aan te passen. Een paar voordelen op een rijtje:

 

Extra panelen: Het is mogelijk extra panelen aan te sluiten voor toetsenbord en muis, alsook een schakelpook.

 

Stijve stuurwielophanging: Hierdoor zal het stuurwiel zeer goed vastzitten en dat laat een directe besturing toe. Race nog nauwkeuriger onder de invloed van force feedback.

 

Speaker houders: Zorg voor een betere geluidservaring door extra speakers op de rig te monteren.

 

Customized Rig mogelijk: Specifieke wensen? Simboxx kan de race simulator voor de PS4 afstemmen op bepaalde behoeftes.

 

Ook biedt de race simulator in de basis nog de mogelijkheid om het aantal schermen van één naar drie uit te breiden. De PlayStation 4 laat meerdere schermen niet toe, maar mogelijk de PlayStation 5 straks wel. De race simulator zelf wordt hierdoor multifunctioneel, want vanzelfsprekend kan je meerdere schermen wel gebruiken in combinatie met een pc.

 

Racen op de beste manier

De Simboxx race simulator voor de PS4 is ontwikkeld door racers voor racers, waardoor het naadloos aansluit op de gewenste beleving. Dankzij de verschillende voordelen kun je de race simulator bovendien geheel naar eigen wens afstellen en Simboxx biedt een paar basisvarianten aan. De race simulator Xbox One en de race simulator F1 zijn ook het overwegen waard. Neem een kijkje en ontdek de verschillende opties voor het creëren van jouw ultieme raceset.

INFORMATIE

INFORMATIE

Simboxx Simulators

Haverstraat 76D

2153GB Nieuw-Vennep

The Netherlands

Info@simboxxsimulators.com

+31 6 81 91 87 95

  • Facebook
  • Instagram

PAYMENT METHODS​

SHIPPING METHODS

© 2020 by SimboxxSimulators | All Rights Reserved | Sitemap