De ultieme race simulator voor de Xbox One

Racen op de Xbox One met een controller is ontzettend leuk. Toch wordt het echte racegevoel pas gecreeerd met de ultieme race simulator voor de Xbox One. Met de race simulator van Simboxx waan je jezelf op de racebaan en hoe gaaf is dat? Met je echte cockpit race je dan in een gesimuleerde wereld. Dit kan allemaal met de Simboxx van Simboxx Simulators. Er is ruimte voor een stuurwiel, pedalen en met een mooi scherm zit je dicht op de actie en krijg je het echte gevoel van racen. De adrenaline die bij het echte racen vrijkomt wordt hierdoor echt nagebootst. Logisch, ook dit voelt vele malen intensiever aan dan racen met een controller. Je zit namelijk middenin de actie en dan in dezelfde houding als een echte coureur.

 

Racegames spelen met een echt stuur en echte pedalen is de ‘real deal’. Niet alleen is het realistisch, daarnaast is het ook veel leuker dan ‘ouderwetse’ racegames met een controller spelen. Met een Simboxx Simulator kun je nu nog realistischer van je favoriete racegames genieten. Oftewel de race simulator voor de Xbox One. Daarnaast zijn er ook meer opties. Denk aan de race simulator PS4 en de race simulator F1. Al deze opties maakt het online racen steeds leuker. 

Comfortabel en realistisch racen

Logischerwijs is de zitting één van de belangrijkste onderdelen voor een Xbox One race simulator. Deze stoel geleverd door Simboxx heeft een stijlvaste bekleding. Je zit als het ware in de welbekende kuipstoel. Deze kuipstoel zie je in de echte race-auto’s. Door deze vorm zit je lekker en stevig in je stoel. Dat heb je natuurlijk ook wel nodig met al dat racegeweld. Met een goed stuurwiel, krijg je ook nog eens force feedback. Waardoor het racen in een Simboxx Simulator een nog realistischer ervaring wordt. Dit is ook de reden waarom professionele (sim) coureurs met een Xbox One Simulator racen. Om ook rekening te houden met gewrichten en spieren is de ergonomie ook meegenomen in het ontwerp. Comfortabel en realistisch racen, wat een topcombinatie. Ook al zeggen we dat zelf.

Race Simulator

Voordelen van de race simulator Xbox one 

De Simboxx race simulator voor de Xbox One onderscheidt zich met een aantal unieke eigenschappen. Hierdoor wordt het kiezen van een race simulator van Simboxx eenvoudig. Natuurlijk bieden we het echte racegevoel aan. Daarnaast vinden we vrijheid ook belangrijk. Hierdoor kan je de Simboxx op geheel eigen wijze aanpassen. Om het overzichtelijker te maken, zetten we een aantal unieke eigenschappen op een rijtje.

 

  • Extra panelen

  • Stijve stuurwielophanging

  • Speakerhouders

  • Customized Rig mogelijk

Het is mogelijk om extra panelen aan je Simboxx race simulator toe te voegen. Dat geldt bijvoorbeeld voor de schakelpook. Bij de stuurwielophanging zal je stuur goed vastzitten. Daarnaast kun je door middel van de force feedback nog nauwkeuriger racen. De speakerhouders zorgen voor een nog betere geluidservaring. Het is ook mogelijk om extra speakers op de race simulator van Simboxx te monteren.

 

De race simulator Xbox One is echt interessant voor de diehard racefans. Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog je Simboxx Simulator.

INFORMATIE

INFORMATIE

Simboxx Simulators

Haverstraat 76D

2153GB Nieuw-Vennep

The Netherlands

Info@simboxxsimulators.com

+31 6 81 91 87 95

  • Facebook
  • Instagram

PAYMENT METHODS​

SHIPPING METHODS

© 2020 by SimboxxSimulators | All Rights Reserved | Sitemap