Ervaar racen met een race stoel voor de PS4

Vergeet racen met een controller of een andere manier van besturen, een stuurwiel in combinatie met een racestoel voor de PS4 is tegenwoordig gangbaar. Het zorgt voor de meest nauwkeurige en intense race ervaring. Om daar nog een schep bovenop te doen is de race stoel van Simboxx in combinatie met een rig de beste stap vooruit, want op die manier ervaar je racen haast alsof je echt in een auto zit. Simboxx ontwikkelt en produceert specifiek voor de PS4 een race stoel, die gemakkelijk aan te sluiten is op de console. Ook de accessoires, zoals een stuurwiel, scherm, pedalen en eventuele aanvullingen kunnen allemaal efficiënt bevestigd worden. Dit dankzij de mogelijkheid om de rig verder uit te breiden.

 

De race stoel van Simboxx

De rig bestaat in de basis uit twee zaken: het frame en het stoeltje. Deze stoel is door Simboxx zelf ontwikkeld en bestaat uit een polyester pasvorm met een slijtvaste bekleding. Voor extra comfort zijn er rugkussens en hoofdbescherming, waardoor het ook comfortabel aanvoelt als je kort én langdurig achter het stuur plaatsneemt. 

 

Unieke features

De race stoel voor de PS4 van Simboxx kent verschillende unieke features. Eén daarvan is dat het je de optie biedt om de basis set-up verder uit te breiden met extra panelen voor een schakelpook en toetsenbord en muis. Ook is het mogelijk om meerdere schermen aan de rig toe te voegen, zodat je naast je kan kijken en je nog meer in de cockpit zit. Dat zorgt voor een hoger snelheidsgevoel, want je ziet alles nog sneller op je afkomen en voorbij zoeven. Het is een wereld van verschil ten opzichte van normaal racen met een controller voor je tv. Ervaar het zelf en je wilt nooit meer terug.

 

Het stuurwiel is één van de meest belangrijke onderdelen van een goede cockpit met een race stoel voor de PS4. Het bevestigingspaneel is zo ingericht dat je er een brede variatie van stuurwielen op kwijt kunt. Je bent dus niet gebonden aan één specifiek merk. Uniek aan de Simboxx race stoel voor de PS4 is dat deze een extra stevige bevestiging voor het stuurwiel kent, zodat het stuur niet beweegt bij hevige force feedback. Bovendien zorgt dat voor een prettigere en meer directe stuurervaring.

 

Intense ervaring

Racegames spelen en ervaren doe je op de beste manier met een race stoel voor de PlayStation 4 en de Simboxx Simulator voorziet je daarin. Het is mogelijk om de Simboxx te koppelen aan een Xbox One. De race stoel Xbox One is hier een mooie aanvulling van. Zodat je ook een Het is licht van gewicht, biedt veel mogelijkheden qua customization en gecombineerd met alle accessoires realiseer je de meest natuurgetrouwe cockpit bij jou thuis of op kantoor. Racen zal echt intens worden, zoals het bedoeld is. Neem de stap en wij garanderen je dat je een ongekende ervaring zult hebben. Als je zowel wilt racen als werken, dan is de race bureaustoel misschien wel wat je zoekt. Bekijk onze verschillende modellen.

Race Simulator

INFORMATIE

INFORMATIE

Simboxx Simulators

Haverstraat 76D

2153GB Nieuw-Vennep

The Netherlands

Info@simboxxsimulators.com

+31 6 81 91 87 95

  • Facebook
  • Instagram

PAYMENT METHODS​

SHIPPING METHODS

© 2020 by SimboxxSimulators | All Rights Reserved | Sitemap