De juiste race stoel voor de XBOX One

Racegames op de beste manier ervaren doe je met een race stoel voor de Xbox One. Speel je graag games als Forza Motorsport, Assetto Corsa, Project CARS of bijvoorbeeld Formule 1? Ben je de onnauwkeurigheid van de controller zat? Het eerste waar je dan aan denkt is natuurlijk om een stuurwiel met een set pedalen te kopen. Dat is een uitstekende stap in de goede richting, maar om het af te maken raden we je ook gelijk een race stoel voor de Xbox One aan. Daarmee zit je als het ware op een juiste manier die te vergelijken is met de houding die je ook aanneemt in een raceauto.

 

De race stoel als simulator

De race stoel voor de Xbox One van Simboxx kan ook een simulator genoemd worden. De stoel die bij deze rig geleverd wordt is een kuipstoel, zoals je dat ook bij echt racen ziet. Dat zorgt voor een stevige zitpositie, waardoor je tijdens het racen niet teveel verschuift. Natuurlijk is de stoel wel comfortabel, zodat je ook in langere sessies van je games kunt genieten. Het scherm is dichterbij en op de juiste hoogte, en dat is ook van toepassing op het stuurtje en de pedalen die schuin geplaatst worden. Hierdoor heb je een veel prettigere zithouding en bedien je de pedalen op een manier waardoor je enkels niet belast worden. Als het ware creëer je met de Simboxx een echte simulator voor thuis, maar het is natuurlijk ook leuk voor op kantoor voor bijvoorbeeld een race competitie met collega’s.

 

Een aantrekkelijk alternatief voor de echte autosport 

Digitaal racen is voor veel autosport liefhebbers de eerste stap om zelf die ervaring te beleven als echt racen niet tot de mogelijkheden behoort. Het is natuurlijk een heel stuk goedkoper en doordat games tegenwoordig zo realistisch zijn, is het haast niet meer van echt te onderscheiden. Dat is met verschillende pc-games nu al het geval. Dat zal straks ook voor games gelden op de nieuwe Xbox, die fotorealisme zullen nastreven. Met een race stoel voor de Xbox One krijg je het idee echt in de cockpit te zitten en dat zorgt voor een prachtige race ervaring.

 

De diverse mogelijkheden van de Simboxx Simulator

De race stoel voor de Xbox One van Simboxx is ontwikkeld door racers voor racers. Dat betekent dat er goed is nagedacht over de hoogtes van alle onderdelen en de afstand tot het scherm. Natuurlijk is de stoel verstelbaar en kun je aanpassingen verrichten, maar welke stand je ook hebt: het zorgt altijd voor die cockpit beleving. De Simboxx race stoel voor de Xbox One biedt naast de basis ook mogelijkheden tot uitbreiding met extra panelen voor aanvullende accessoires en extra schermen. Hierdoor kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Dat samen met realistische racegames haal je autoracen in huis wat geschikt is voor jong en oud.

 

Simboxx heeft verschillende race stoelen voor de Xbox One ontwikkeld die ook werken met pc en de PlayStation. Op deze manier is een race stoel PS4 een mogelijkheid. Een race bureaustoel kan een veelzijdige optie zijn. Toch raden wij aan om de keuze te maken voor een Simboxx Simulator. Bekijk het aanbod van simulators en bestel gelijk jouw set.

Race Simulator

INFORMATIE

INFORMATIE

Simboxx Simulators

Haverstraat 76D

2153GB Nieuw-Vennep

The Netherlands

Info@simboxxsimulators.com

+31 6 81 91 87 95

  • Facebook
  • Instagram

PAYMENT METHODS​

SHIPPING METHODS

© 2020 by SimboxxSimulators | All Rights Reserved | Sitemap